Saturday, October 9, 2010

1 2 3 action!


kerja baru. tak pernah buat. tapi sedikit masa lalu pernah timba ilmu.
tak kesampaian. kecewa. lama2, bangkit. bergandingan dengan
semangat. berpimpin dengan minat. tempat baru. semua baru.
pencapaian bagus.
tiba semester 3, ada drama. masuk. minat lama tak pudar lagi.
ALLAH adil. 

.....................................................................................................

z : bagus monolog awak. ayat awak bombastik
s : (senyum)
z : mesti awak suka baca novel
s : dulu saya ambik creative tech. (artistic writing)
z : waa. artistic writing. kalau macam tu awak la take over class ni
s : eh jangan la macam tu sir. saya dalam proses belajar lagi

................................................................................................................

z : untuk pementasan drama kita semua pelakon dah ada. kita kena pilih director
s : (senyap)
z : okay, fatimah la jadi director
s : (terkejut)

........................................................................................

berani itu kawan aku. pandang ke depan itu pemandu aku. 
jaya itu destinasi aku.




8 comments:

  1. ct, all the best in whatever undertakings, projects

    ReplyDelete
  2. paktam, thank you so much. much appreciated!

    ReplyDelete
  3. ambik fotografi ler sekalik
    bright future woo..bleh wat duit manyak gak..

    ReplyDelete
  4. pakndak, insyaallah. rasa sudah ada. tinggal tgk saja kalau2 ada rezeki menjengah. thank you :)

    ReplyDelete
  5. ambik laa pakndk punya EOS500D,
    nak upgrade ke 60D..

    ReplyDelete
  6. belum sebut harga dah mahal??

    ReplyDelete